Promotii corpuri de iluminat cu led

Viziteaza magazinul BriliantLed.ro pe ShopMania

PROIECTOARE LED de exterior

Nu există produse în cadrul acestei categorii
PROIECTOARE LED de exterior

Aceste proiectoare led se folosesc pentru iluminat profesional pentru diferite evenimente, sali, concerte, cluburi....

Mai mult

Subcategorii

 • Seria CLASSIC

  Proiectoarele cu led din seria Classic sunt ideale pentru iluminatul exterior dar si pentru iluminat interior ateliere, hale, sali, studiouri. Astfel se pot folosi dupa necesitati incepand cu un proiector de 10W (echivalent a 80-90W iluminat obisnuit) pana la un proiector de 50W sau de 100W (echivalentul unui proiector cu iluminare obisnuita incandescenta de 800W ).

 • Seria SENZOR (Proiectoare cu senzor de miscare)

  Proiectoarele cu led din seria Senzor folosesc senzori de miscare pentru declansare si oprire.. In functie de cantitatea de lumina dorita se pot folosi proiectoare led de 10W (echivalent a 80-90W iluminat obisnuit) sau proiectoare led de 50W sau de 100W (echivalentul unui proiector cu iluminare obisnuita incandescenta de 800W ).

 • Seria OPTILENS (Proiectoare cu lupa)

  Proiectoarele cu lupa ofera o intensitate a luminii mai mare pe o suprafata mai restransa. Consumul de energie electrica pentru toata gama de proiectoare led este de 8 ori mai mic decat la proiectoarele obisnuite.

 • Seria FOCUSED
 • Seria LUCKY

  Consumul de energie electrica pentru toata gama de proiectoare led este de 8 ori mai mic decat la proiectoarele obisnuite. De exemplu un proiector led 10W da aceeasi cantitate de lumina ca un corp de iluminat obisnuit de 80-90W. Un proiector led 50W lumineaza cat un reflector clasic de 400W iar consumul este de 8 ori mai mic.

 • Seria OPTONICA CONCEPT
 • Surse pentru proiectoare LED