Promotii corpuri de iluminat cu led

Viziteaza magazinul BriliantLed.ro pe ShopMania

Vrei să ai o lumină naturală şi sănătoasă pentru ochii şi psihicul tau?
Lumina ideală pentru lucru sau pentru studiu.


Avantaje ale folosirii becurilor LED:


- Economie de energie electrică;
- Nu emit IR (infraroşii) şi UV (ultraviolete) ;
- Nu conţin substanţe poluante (spre deosebire de becurile economice care conţin mercur sau alte elemente nocive)
- Niveluri înalte de luminozitate şi intensitate;
- Nu atrag insectele;
- Nu emit căldură (Becurile cu LED nu produc căldură,  vara e o problemă să ţii seara 2 becuri cu incandescenţă aprinse);
- Stabilitate cromatică ;
- Iluminare de calitate;
- Lumina mult mai bună, aproape de cea naturală;
- Lumina nu vibrează şi nu străluceşte, nefiind obositoare;
- Durată îndelungată de viaţă (peste 50.000 de ore).
- Se aprinde şi se stinge instantaneu şi luminează la putere nominală imediat după aprindere;
- Aprinderile repetate nu reduc durata de funcţionare ;
- Deoarece LED-urile sunt iluminate de mişcarea electronilor într-un material semiconductor, acestea nu se ard, nu devin fierbinţi şi nu utilizează nici o substanţă periculoasă.

Într-un birou unde becul arde aproximativ 8 ore pe zi consumul unui bec de 75W este de 600 Waţi pe zi, adică 13 KW pe lună (la 21 de zile lucrătoare), la preţul de 0,6 lei KW/oră, adică aproximativ 8 lei pe lună (cu toate că pentru consumuri mari şi pentru firme kilowatul este mai scump). Un bec cu Led de 10W echivalentul unui bec de 80 W, dar cu lumină de calitate, costă 55 de lei, dar consumă 80 Waţi pe zi, adică 1,7Kw pe lună, adică 1 leu pe lună (de opt ori mai puţin). Investiţia unui bec se amortizează în 7 luni. În cazul unui consumator  casnic unde un bec de 75W arde 3 ore pe zi, (cazul unui elev care studiază) consumul este 225 W pe zi adică 7 KW pe lună la preţul de 0,55 lei KW/oră, adică aproximativ 4 lei pe lună. Un bec cu Led de 10W echivalentul unui bec de 80 W, dar cu lumină de calitate, fără lumină obositoare, poluantă sau substante nocive, costă 55 de lei, dar consumă 30 Waţi pe zi, adică 1Kw pe lună, adică 55 de bani pe lună (0,55 lei, de opt ori mai puţin). Investiţia unui bec în cazul consumatorului casnic se amortizează în 14 luni.

 BEC LED E27 10W 220V


lumină albă calda
Echivalentul unui bec  cu incandescenţă de 80W dar cu consum de 8 ori mai mic Ideal pentru citit sau studiu.
Cod Produs: SP1352
Marca: Optonica Led
Putere (consum/ora): 10W
Fasung: E27
Tensiune de alimentare: 220V
Flux luminos: 900 -1000 lm
Flux luminos/watt: 90-100 lm/W
Garanţie: 2 ani

 

 

Vezi aici produsul in catalog

Randamentul luminos lm/W


- reprezintă una din cele mai importante caracteristici ale unei surse de iluminare
- becurile incandescente ating 12-14 lm/W iar cele cu halogen 20 lm/W
- majoritatea becurilor economice ating între 40 şi 50 lm/W
- produsele cu iluminare LED moderne au în general 100 lm/W dar cele mai performante depaşesc chiar şi valoarea de 160 lm/W.

Becurile LED au o eficienţa ridicată produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumină albă ideală.
Becurile LED ajung la 100lm/W, dar pot ajunge şi la peste 150 lm/W, spre deosebire de cele incadescente care oferă doar 15 lm/W.

Lumina generată de LED utilizează mult mai eficient energia electrică decât în cazul surselor cu incandescenţă, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încălzi filamentul până la incandescenţă. Pe lângă aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienţa surselor de alimentare este un alt factor foarte important. Toate acestea, cumulat, duc la o eficienţă mult superioară faţă de soluţiile clasice. Aceasta se va reflecta în consumul de energie electrică.

Nu este necesar un timp de încălzire.
Led-urile ajung la strălucirea maximă aproape instantaneu şi se pot reaprinde imediat după ce au fost stinse.

LED-urile conservă energia şi nu conţin substanţe periculoase pentru mediul înconjurător spre deosebire de sursele de iluminat cu descărcare în gaze care conţin mercur.
Tendinţa mondială este de renunţare la sursele de lumină clasice, neeficiente energetic şi promovarea surselor de lumină performante, categorie din care fac parte LED-urile. Legislaţia europeană prevede înlocuirea până în 2017 a surselor de iluminat cu incandescenţă şi descărcare în gaze.

Investiţi în becuri cu led, şi rezolvaţi problema pe termen lung.
Aparent costă mai mult, dar investiţia se amortizează în timp prin consum de curent redus şi durata mare de funcţionare de peste 50.000 ore.